Regulament 2013

Trofeul Tabere cu Suflet 2013

– REGULAMENT –

Trofeul Tabere cu Suflet recompenseaza copiii participanti la Cupa Tabere cu Suflet. Cupa Tabere cu Suflet este o competitie multisportiva, creata pentru a motiva si a ajuta copiii sa se dezvolte normal. Cupa Tabere cu Suflet reuneste competitii din 3 discipline sportive: Schi / Snowboard, Mountainbike si Atletism

Reguli de intocmire a clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet:

In cadrul Trofeului Tabere cu Suflet copiii concureaza la competitii sportive la 3 discipline sportive: Schi / Snowboard, Mountainbike si Atletism.

– Pentru a face parte din Trofeul Tabere cu Suflet, competitiile sportive trebuie sa fie pentru copii si / sau sa aiba categorii speciale, din 2 in 2 ani, pentru copii (exp: sub 6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11- 12 ani). In 2012 si 2013, competitiile sportive care fac parte din Trofeul Tabere cu Suflet sunt: Cupa Tabare cu Suflet la Schi si Snowboard, Cupa Tabare cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet.

– Copiii pot concura la mai multe competitii / etape la aceeasi disciplina. In clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet insa, conteaza doar o singura competitie / etapa.

– La fiecare disciplina sportiva la care concureaza, copiii obtin cate o nota. Nota este egala cu cea mai buna clasare (loc) obtinut in cadrul uneia dintre competitiile / etapele la disciplina respectiva.

– Cele 3 note obtinute la disciplinele Schi / Snowboard, Mountainbike si Atletism sunt adunate si se obtine Suma notelor.

– Copiii care au obtinut 3 note (au participat la toate cele 3 discipline) au un bonus de – 3 puncte.

– Copiii care au participat la o singura disciplina, au o penalizare calculata functie de cel mai mic numar de participanti, baieti, respectiv fete, la una dintre cele 3 discipline.

– In urma ajustarii Sumei notelor obtinute cu Bonusul / penalizarea respectiva se obtine Punctajul Total. Castigator este copilul cu cel mai mic Punctaj Total.

– In caz de egalitate, criteriul de departajare este participarea la cat mai multe discipline. In cazul in care egalitatea persisita, criteriul de departajare este cel mai bun rezultat obtinut. Daca este egalitate in continuare, conteaza rezultatul obtinut la Schi / Snowboard, apoi la Atletism, apoi la Mountainbike.

– In clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet 2012 au fost luati in considerare doar copiii care au participat la cel putin 2 discipline.

Tabere cu Suflet (c) MMXII-MMXIII

Advertisements