Cupa Tabere cu Suflet la final

taberecusuflet-1033Cupa Tabere cu Suflet 2017 se apropie de final. Ultimele doua etape sunt programate la finalul lunii, la Predeal si Sinaia. 

Cupa Tabere cu Suflet 2017 a inceput pe 6 ianuarie, cu un prim concurs de Schi si Snowboard la care au luat parte 50 de copii. Au urmat apoi 43 de etape la 9 discipline diferite – Schi, Snowboard, Atletism, Ciclism, Tenis, Inot, Sarituri, Echitatie, Alpinism si Alergare montana, la care au luat startul 400 de copii! Rezultatele fiecarei etape se aduna si conteaza pentru clasamentul Trofeului Tabere cu Sufet 2017.

In clasamentul Trofeului, la baieti conduce David Cernea cu 233, urmat de Ted Savin cu 189 puncte si de  Matei Oancea cu 160 puncte. La fete prima este Ana Petcu cu 266 de puncte, urmata de Sara Savin la doar 2 puncte distanta si Ana Ionita cu 209 puncte. Clasamentul complet se gaseste aici.

Ultimele doua etape de Schi si Snowboard sunt programate la finalul lunii, pe 23 decembrie la Predeal, respectiv pe 30 decembrie, la Sinaia. Programul complet se gaseste aici. Participarea este gratuita, costurile fiind acoperite prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 18, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la final.

Comments are closed.