Trofeul Tabere cu Suflet | 2 Puncte

TabereCuSuflet073Dupa ultimele concursuri, lupta din fruntea clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet este mai stransa ca niciodata! Cu doua etape inainte de final, distanta intre primii clasati este de doar 2 puncte!

Ultimele concursuri, la schi, inot si sarituri, au avut loc la inceputul lunii. Iata rezultatele. In urma acestor concursuri, Sara Savin a profitat si s-a apropiat la doar 2 puncte de Ana Petcu, care a absentat. Cele doua au 266, respectiv 264 puncte. Pe locul al treilea se mentine Ana Ionita cu 209 puncte. Clasamentul complet se gaseste aici.

La baieti continua sa conduca David Cernea cu 233, urmat de Ted Savin cu 189 puncte si de  Matei Oancea cu 160 puncte. De trioul fruntas s-a apropiat insa Sasha Grusa, care, in urma victoriilor de la ultimele concursuri a strans 159 puncte!

Cupa Tabere cu Suflet a strans, pana acum, 44 de competitii la 9 discipline diferite, la care au luat startul 400 de copii. Clasamentul complet al Trofeului Tabere cu Sufet 2017 se gaseste aici.

Ultimele doua etape sunt programate la finalul lunii, pe 23 decembrie la Predeal si pe 30 decembrie la Sinaia. Programul se gaseste aici. Participarea este gratuita prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 10, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | 2 Puncte.

Comments are closed.