Cupa Tabere cu Suflet la Inot, Sarituri si Schi

In Tabara de 1 Decembrie au avut loc mai multe concursuri, la Inot, Sarituri si Schi!

Concursurile de Inot si Sarituri au avut loc la Brasov, la Paradisul Acvatic.
Concursul de inot a fost cu start comun si s-a desfasurat in bazinul mare, pe o lungime de 25 m. Au avut loc 3 manse. Nu s-a tinut cont de timp, ci doar de locul ocupat. Toate cele 3 manse au avut acelasi clasament.
Copiii au sarit de la trambulinele de 1, 3 si 5 m. In jurizarea concurentilor a contat inaltimea si controlul in executia sariturilor.
Concursurile au fost de categorie KidsRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze se gasesc aici. Iata rezultatele:

Inot Fete
Loc Nume Pct
1 Clara Varvaroi 5
2 Sara Savin 4
3 Maria Rauta 3
Inot Baieti
Loc Nume Pct
1 Sasha Grusa 5
2 Ted Savin 4
Sarituri Fete
Loc Nume Pct
1 Clara Varvaroi 5
1 Sara Savin 5
3 Maria Rauta 3
Sarituri Baieti
Loc Nume Pct
1 Sasha Grusa 5
2 Ted Savin 4

Concursul de Schi a avut loc pe Partia Valea Soarelui.  Din cauza conditiilor meteo (ceata si vizibilitate redusa), startul a fost coborat si a avut loc o singura mansa.
Concursul a fost de categorie KidsRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze se gasesc aici. Iata rezultatele:

Schi Fete
Loc Nume  Timp Pct
1 Sara Savin 11,08 5
2 Maria Rauta 15,95 4
3 Clara Varvaroi 16,89 3
Schi Baieti
Loc Nume  Timp Pct
1 Sasha Grusa 13,04 5
2 Ted Savin 17,03 4

Urmatorul concurs va avea loc sambata, 23 decembrie, la Predeal. Inscrierea se poate face aici. Participarea este deschisa tuturor si este gratuita prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 4, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, Inot, Sarituri, ski. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la Inot, Sarituri si Schi.

Comments are closed.