Cupa Tabere cu Suflet la Inot si Sarituri

TabereCuSuflet110In afara concursului de alergare, in Tabara de Halloween au avut loc alte doua concursuri, de Inot si de Sarituri! 

Concursurile au avut loc la Brasov, la Paradisul Acvatic. Concursul de inot a fost cu start comun si s-a desfasurat in bazinul mare, pe o lungime de 25 m. Nu s-a tinut cont de timp, ci doar de locul ocupat. La cererea copiilor, au avut loc doua manse:) In clasamentul final a contat rezultatul cel mai bun. Concursurile au fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze se gasesc aici. Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat Pct
1 Clara Varvaroi Sp 10
2 Sara Savin Sp 8
2 Adela Butnariu Cat 8
Baieti
Loc Nume Cat Pct
1 Codrin Apostu C 10
2 Ted Savin P 8
3 Matei Pavel C 7

Concursul de sarituri a avut loc la trambulinele de 1, 3 si 5 m. A contat inaltimea si controlul in executia sariturilor. Concursurile au fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze se gasesc aici. Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat H Pct
1 Clara Varvaroi Sp 3 10
1 Sara Savin Sp 3 10
1 Adela Butnariu Cat 3 10
Baieti
Loc Nume Cat Pct
1 Ted Savin P 3 10
2 Codrin Apostu C 1 8
3 Matei Pavel C 7

Urmatoarele concursuri vor avea loc in perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la Sinaia. Participarea este deschisa tuturor si este gratuita prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on November 3, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, Inot, Sarituri, Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la Inot si Sarituri.

Comments are closed.