Trofeul Tabere cu Suflet | Status Quo

TabereCuSuflet0512Nicio schimbare in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet dupa ultimele concursuri. Conduc in continuare Ana Petcu si David Cernea, insa lupta pentru locul secund s-a accentuat!

Ultimul concurs de Catarare, care a avut loc sambata, 21 aprilie, nu a adus schimbari majore in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet. In continuare, pe prima pozitie se afla Ana Petcu cu 266 puncte, urmata de Sara Savin cu 224 puncte si Anamaria Ionita cu 209 puncte. La baieti conduce David Cernea cu 233 puncte, urmat de Matei Oancea cu 160 puncte si Ted Savin cu 152 puncte. Gratie celor 8 puncte obtinute de Ted la concursul de Catarare, acesta mai are de recuperta cam tot atatea pana la pozitia a doua, lucur destul de facil la concursurile de saptamana viitoare, din Tabara de Halloween!

Cupa Tabere cu Suflet a strans, pana acum, 38 de competitii, la 9 discipline diferite, la care au luat startul 395 de copii. Clasamentul complet al Trofeului Tabere cu Sufet 2017 se gaseste aici.

Urmatoarele competitii sunt programate in perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, in Tabara de Halloween. Vor avea loc probe la Alpinism, Alergare, Inot si Sarituri. Participarea este gratuita si este deschisa tuturor, costurile fiind acoperite prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on October 24, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Status Quo.

Comments are closed.