Trofeul Tabere cu Suflet | Lupta in trei

TabereCuSuflet327Dupa ultimele competitii, in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet se afla Ana Petcu, urmata de Sara Savin si Anamaria Ionita! Ele sunt, de altfel, singurele care au reusit sa sparga granita celor 200 de puncte:)

In urma anularii concursului de mountainbike uphill si alergare montana On Top of the World, calendarul Cupei Tabere cu Suflet a ramas mai sarac:(
Ultimele competitii au fost cele din Tabara de Echitatie si din cea de Cercetasi. Au avut loc 5 concursuri la 3 probe diferite: Alergare, Alpinism si Echitatie.

In urma actualizarii clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet, liderii au ramas neschimbati. David Cernea conducela baieti, fiind urmat de Matei Oancea si Ted Savin, iar la fete Ana Petcu este in frunte, urmata de Sara Savin si Anamaria Ionita. Este de remarcat saltul Anamariei, care a reusit sa urce pe treapta a treia a podiumului feminin gratie prezentei la nu mai putin de 10 concursuri!

Cupa Tabere cu Suflet a strans, pana acum, 37 de competitii, la 9 discipline diferite, la care au luat startul 488 de copii. Clasamentul complet al Trofeului Tabere cu Sufet 2017 se gaseste aici.

Urmatoarele competitii sunt programate la finalul lunii octombrie, in Tabara de Halloween. Vor avea loc probe la Alpinism, Alergare, Inot si Sarituri. Participarea este gratuita, cheltuielile fiind acoperite prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 25, 2017, in 2017, Alergare, Catarare, Cupa TabereCuSuflet, Echitatie and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Lupta in trei.

Comments are closed.