Trofeul Tabere cu Suflet | Lupta in doi

taberecusuflet0750Dupa ultimele competitii din lunile iulie si august, in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet se afla Ana Petcu si Sara Savin!

In lupta pentru locul I la fete, se reediteaza, practic, confruntarea de anul trecut. Singura diferenta este ca acum Ana este cea care conduce, avantajul fiind chiar unul confortabil – 42 de puncte! Este interesant de vazut daca ii va fi suficient pentru a castiga, in premiera, Trofeul. Ar fi de mentionat ca Sara are deja bonusul multidisciplinar maxim, de 80 de puncte, pe cand Ana, daca va mai participa la o a 5-a disciplina, va reusi sa adauge alte 30 de puncte la Bonusul sau.

In clasamentul baietilor, primii doi concurenti sunt neschimbati, singurul eveniment notabul fiind aparitia lui Ted Savin pe pozitia a III-a, cu 144 de puncte. Pe primele doua pozitii se mentin David Cernea cu 233 de puncte, urmat de Matei Oancea cu 160 de puncte.

Clasamentul Trofeului Tabere cu Sufet 2017 se gaseste aici.

Urmatoarele competitii sunt programate saptamana aceasta, la Sinca Noua. Competitiile vor avea loc la Alergare si Echitatie, iar participarea este gratuita, prin programul Sport pentru toti Copiii🙂

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on August 21, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Lupta in doi.

Comments are closed.