Cupa Tabere cu Suflet | Primele etape de Vara

TabereCuSuflet196.jpgIn perioada 18-23 iunie, la Sinaia, a avut loc Tabara Micii Cercetasi – prima dintr-un lung sir de minunate Tabere de Vara🙂
Sase copii cu varste curpinse intre 6 si 8 ani, s-au intrecut intr-un concurs de Alpinism. In mod inedit pentru aceasta tabara, au avut loc si concursuri de Inot si Sarituri! 

Concursul de alpinism a contat ca prima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Alpinism si Escalada din acest an. S-a desfasurat la faleza Tabere cu Suflet de la Sinaia, pe traseul galben. A avut loc o singura mansa, iar criteriile de departajare au fost, in ordine, dificultatea traseului, lungimea traseului si timpul. Concursul a fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze si detalii se gasesc aici. Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat Dist Timp Pct
1 Sara Zbuchea C Top 25.37 10
2 Anamaria Bortas P 18 23.58 8
3 Maria Dumitrescu P 8 5.11 7
4 Anamaria Ionita C 3 1.37 7
5 Dora Anghel P 3 2.44 5
Baieti
Loc Nume Cat Dist Timp Pct
1 Ted Savin P Top 12.43 10

Tot in Tabara Micii Cercetasi au mai avut loc doua concursuri, de Inot si de Sarituri in apa. Concursurile au fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze se gasesc aici. Iata rezultatele:

Inot Fete
Loc Nume Cat Pct
1 Anamaria Ionita C 10
2 Sara Zbuchea C 8
3 Dora Anghel P 7
4 Anamaria Bortas P 7
5 Maria Dumitrescu P 5
Inot Baieti
Loc Nume Cat Pct
1 Ted Savin P 10
Sarituri Fete
Loc Nume Cat Pct
1 Sara Zbuchea C 10
2 Anamaria Ionita C 8
2 Anamaria Bortas P 8
2 Dora Anghel P 8
5 Maria Dumitrescu P 5
Sarituri Baieti
Loc Nume Cat Pct
1 Ted Savin P 10

Urmatoarele concursuri vor avea loc in perioada 2-7 iulie, in Tabara de Echitatie. Participarea este gratuita, prin programul Sport pentru toti Copiii, si este deschisa tuturor celor care iubesc sportul si miscarea in aer liber:)

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on July 2, 2017, in 2017, Catarare, Cupa TabereCuSuflet, Inot, Sarituri, Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet | Primele etape de Vara.

Comments are closed.