Trofeul Tabere cu Suflet | Confirmari

TabereCuSuflet.0240Dupa Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet, competitii care au avut loc la Azuga in weekendul 27-28 mai, David Cernea si-a consolidat pozitia in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet!

David a participat la Cupa Tabere cu Suflet MTB, ocupand locul 4! Nu a fost usor, la final am vazut chiar si niste lacrimi datorita efortului depus, insa a meritat cu prisosinta, caci in urma acestui rezultat s-a desprins de restul plutonului! El conduce cu 233 puncte, fiind urmat de Oancea Matei la 73 de puncte distanta si de Oancea David cu 140 de puncte.

In clasamentul fetelor este status quo: Ana Petcu conduce cu 191 de puncte, urmata fiind de Antonia Pahontu si Bernadett Balog cu cate 160 de puncte fiecare.

Urmatoarele etape, la catarat si alergare, vor avea loc saptamana viitoare, in Tabara Micii Cercetasi. Competitiile sunt gratuite, toate costurile fiind acoperite prin programul Sport pentru toti Copiii🙂
Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 13, 2017, in 2017, Alergare, Cupa TabereCuSuflet, mountainbike, Tabere cu Suflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Confirmari.

Comments are closed.