World Snow Day continua!

TabereCuSuflet.0004Ziua Mondiala a Zapezii este un eveniment al Federatiei Internationale de Schi, care se desfasoara anual, in peste 500 de statiuni din 40 de tari! Inca de la prima editie din 2012, Asociatia Tabere cu Suflet s-a implicat in organizarea acestui eveniment! In semn de recunoastere,  Federatia Internationala de Schi a conferit Asociatiei Tabere cu Suflet, titlul de organizator WSD🙂


Inca din primul sezon, Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard si-a propus sa aduca copiii pe partii, sa ii incurajeze sa practice schiul sau snowboardul si sa ii indrume spre zona competitionala.

Aceste obiective, similare cu cele ale programului World Snow Day, au dus, in 2012, la incheierea parteneriatului dintre Asociatia Tabere cu Suflet si Federatia Internationale de Schi.
In urma acestui parteneriat, timp de 5 ani, Asociatia Tabere cu Suflet a organizat, la Predeal sau la Sinaia, cate mai multe evenimente la care au participat intre 10 si 100 de copii. Nu este mult poate, in comparatie cu alte evenimente similare, caci obiectivele Asociatiei sunt departe de a fi unele comerciale. Evenimentele insa au fost pline de Suflet, iar rata de revenire a copiilor a fost una uriasa, de peste 90%!
Ca urmare, parteneriatul va continua, iar Tabere cu Suflet Snow Day va avea loc si in anii urmatori!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 12, 2017, in Cupa TabereCuSuflet, ski, snowboard, Tabere cu Suflet and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on World Snow Day continua!.

Comments are closed.