Trofeul Tabere cu Suflet | Liderii

cupa-taberecusuflet-0240Inaintea urmatoarelor competitii – Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet – care au loc in 27-28 mai, la Azuga, in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet se afla Ana Petcu, Matei Oancea si David Cernea. Ana revine pe locul intai dupa rezultatele foarte bune de la etapele din Austria.
Pana acum, la competitiile din cadrul Trofeului Tabere cu Suflet 2017 au luat parte nu mai putin de 340 de copii!

Ana Petcu a castigat ambele competitii desfasurate in timpul Taberei din Alpi, care a avut loc in vacanta de primavara, la Hintertux, in Austria. Gratie acestor rezultate, ea a revenit in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet 2017 cu 191 de puncte. Pe locurile urmatoare se afla Antonia Pahontu si Bernadett Balog, la egalitate, cu cate 160 de puncte fiecare.

La baieti, clasamentul a ramas neschimbat, pe primele trei pozitii aflandu-se Matei Oancea si Cernea David cu cate 160 de puntcte, urmati de David Oancea cu 140 de puncte.

Urmatoarele etape, la ciclism si alergare, sunt programate in weekendul 27-28 mai, la Azuga. Mai multe detalii se gasesc pe siturile competitiilor: Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on May 17, 2017, in 2017, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Liderii.

Comments are closed.