Cupa Tabere cu Suflet | Ultimele etape la Schi

TSIn luna aprilie, la Sinaia si in Austria, la Hintertux, au avut loc ultimele doua etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard! Datorita ninsorilor abundente, ambele concursuri au avut de suferit!  

Etapa a XV-a a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard  era programat in Tabara Sarelui de la Sinaia, in data de 19 aprilie. In ziua respectiva vantul a batut, cabina nu a functionat, iar planurile noastre au fost date peste cap. Am amanat concursul pentru a doua zi – ultima a taberei. Peste noapte a nins puternic, iar a doua zi, pe partie erau 50 cm de zapada proaspata! A fost bucurie maxima, am schiat pana la Cota 1400 si chiar mai jos, pana in Sinaia. Concursul insa nu am putu sa il mai organizam, caci zapada era asa de moale incat riscul de accidente era foarte mare. In aceste conditii, copiii au decis sa schieze la liber si sa se acorde tuturor locul I! Mai multe poze si detalii se gasesc pe blogul Tabere cu Suflet.

Nici etapa a XVI-a, programata vineri, 28 aprilie, in Tabara din Alpi, nu am avut mai mult noroc! In ziua respectiva, pe ghetarul Hintertux a nins si mai mult, parca se sparsesera norii. Pe panouri era trecut 1 m de zapada, iar giroscoapele se roteau neincetat, anuntand gradul maxim de avalansa. In aceste conditii sa montam un slalom clasic ar fi fost nebunie curata, asa ca ne-am mutat in Fun Park, iar copiii au concurat pe un traseu foarte interesant, format din 2 tuneluri si un melc! A avut loc o singura mansa, concursul a fost de categorie SnowRide, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze si detalii se gasesc aici. Iata rezultatele:

Fete
Loc Nume Cat Timp Pct
1 Ana Petcu Sp 36.71 20
2 Francesca Komporaly C 37.45 17
3 Sara Savin C 43.45 15
4 Claudia Spataru C 68.57 13
5 Ana Hruban C 96.87 11
6 Bianca Hruban A NT 10
Baieti
Loc Nume Cat Timp Pct
1 Rares Vasiliu T 28.57 20
2 Victor Mocuta T 32.78 17
3 Stefan Manciulescu T 33.71 15
4 Dragos Spataru A 43.79 13
5 Tudor Spataru P 104.02 11
6 Boer Botond S NT 10
7 Paul Hruban A NT 9

Tot in Tabara din Alpi a mai avut loc un concurs, de inot de data aceasta. Concursul a fost de categorie MiniRace, iar rezultatele conteaza pentru Trofeul Tabere cu Suflet. Mai multe poze si detalii se gasesc aici. Iata rezultatele:

Loc Nume Cat Pct
1 Ana Petcu Sp 10
2 Ana Hruban C 8
3 Sara Savin C 7
4 Francesca Komporaly C 6
5 Claudia Spataru C 5
Baieti
Loc Nume Cat Pct
1 Tudor Spataru P 10

Pana iarna urmatoare ne luam la revedere de la concursurile de schi!
Pana atunci nu uitati de Cupa Tabere cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet, competitii care au loc in weekendul 27-28 mai, la Azuga. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on May 17, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, ski and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet | Ultimele etape la Schi.

Comments are closed.