Trofeul Tabere cu Suflet | record de participare

taberecusuflet-0268De la inceputul anului, Trofeul Tabere cu Suflet a programat nu mai putin de 10 etape, la care au participat 275 de copii!

Dupa intrecerile din acest weekend, liderii Trofeului Tabere cu Suflet si-au consolidat pozitia. Ana Petcu conduce cu 146 de puncte din 5 starturi, avand un avans confortabil fata de ocupanta locului secund, Ana Ionita, cu 88 de puncte din 4 starturi. Pe locul al treilea se afla 4 fete – Sara Savin, Antonia Pahontu, Elena Muresan si Bernadett Balog, toate cu acelasi punctaj, 80 de puncte.

La baieti, Vlad Stroia a trecut si el de limita celor 100 de puncte! El a strans 105 puncte in 4 curse, fiind urmat de 3 copii cu cate 80 de puncte: Matei oancea, David Cernea si George Porancea.

Urmatoarea etapa va avea loc sambata, 4 martie, la Sinaia. Gasiti aici Calendarul competitiilor
Competitia este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 3, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, ski, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | record de participare.

Comments are closed.