Trofeul Tabere cu Suflet | Primii lideri

taberecusuflet-085Dupa primele 6 etape, in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet 2017 se afla Ana Petcu si Vlad Stroia!

In clasamentul feminin, lupta este stransa! Ana a acumlat 83 de puncte in 3 concursuri, insa Sara Savin ii sufla in ceafa, la doar 3 puncte distanta. Pe ultima treapta a podiumului se afla Ana Ionita, cu 42 de puncte, adunate din doar 2 concursuri, insa.

La baieti, conduce Vlad, cu 88 de puncte stranse in 3 concursuri, urmat de Radu Tipurita cu 73 de puncte, iar pe locul 3 se afla, la egalitate, Rares Stroia si Victor Mocuta, cu 52 de puncte. Cu exceptia lui Vlad, ceilalti concurenti de pe podium au participat la doar 2 competitii.

Clasamentul complet al Trofeului Tabere cu Suflet 2017 se gaseste aici.

In aceasta editie a Cupei Tabere cu Suflet se va introduce o regula noua, pentru a limita numarul de puncte al celor care participa la multe competitii si a promova mai mult valoarea concurentilor.

Urmatoarele etape vor avea loc joi, 23 februarie, la Predeal, respectiv sambata, 25 februarie, la Sinaia. Gasiti aici Calendarul competitiilor.
Competitia este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on February 18, 2017, in 2017, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet | Primii lideri.

Comments are closed.