Trofeul Tabere cu Suflet: Bilant la inceput de toamna

cupa-taberecusuflet-0240Vacanta de Vara s-a incheiat, este vremea bilanturilor:) Pana acum, Trofeul Tabere cu Suflet a strans 38 de competitii si 500 de participanti!

De la inceputul anului, Asociatia Tabere cu Suflet si TeamXpert Sports Events au organizat impreuna nu mai putin de 38 de competitii, contand pentru Trofeul Tabere cu Suflet si Trofeul TeamXpert Sports Events. Au fost 17 concursuri de Schi si Snowboard, 8 de Alergare, 4 de Escalada, 3 de Mountainbike si 2 de Inot, Sarituri sau Echitataie.

La aceste competitii au luat startul 487 de participanti, dintre care 242 copii si 245 adulti! Dintre acestia, o buna parte (224 de persoane) au participat la cel putin doua curse. Cel mai consecvent participant a fost Sara Savin care a participat la 18 curse! Ea se afla de altfel pe prima pozitie in clasamentul Trofeului:)

Motivarea copiilor sa faca sport in aer liber si sa participe la competitii la cat mai multe discipline este unul din obiectivele Asociatiei Tabere cu Suflet. De aceea ne bucuram faptul ca 36 de copii au participat la cel putin 2 discipline sportive diferite, 9 copii la cel putin 3 discipline, 14 copii la cel putin 4 discipline, iar un copil la peste 5 discipline sportive diferite.

Rezultatele copiilor conteaza in Trofeul Tabere cu Suflet, iar ale adultilor in Trofeul TeamXpert Sports Events. Iata clasamentele: Trofeul Tabere cu Suflet si Trofeul TeamXpert Sports Events 

Urmatoarele competitii vor avea loc in luna octombrie, la Sinaia.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 13, 2016, in 2016, Atletism, Catarare, Cupa TabereCuSuflet, Echitatie, Inot, mountainbike, Sarituri, ski, snowboard, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Bilant la inceput de toamna.

Comments are closed.