Cupa Tabere cu Suflet: Lideri Noi

OLYMPUS DIGITAL CAMERADupa ultimele competitii de la Azuga – Maraton Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB, lideri in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet sunt Radu si Maria Tipurita!

Maratonul Tabere cu Suflet si Cupa Tabere cu Suflet MTB au avut loc duminica, 12 iunie, la Azuga. La competitii au participat peste 150 de concurenti, copii si adulti. La final au fost premiatii castigatorii editiei de anul trecut a Trofeului Tabere cu Suflet si a Trofeului TeamXpert Sports Events.

In urma rezultatelor obtinute la competitiile verii, Maria Tipurita a preluat conducerea cu un avans confortabil in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet de anul acesta. Ea a strans 209 puncte din concursurile de schi, alergare si ciclism, avand si un bonus multidiciplinar de 30 de puncte. Pe locurile urmatoare se afla Sara Savin, nimeni alta decat catigatoarea editiei anterioare, si AnaMaria Petcu.

La baieti lupta este mult mai stransa. Gratie rezultatului de la ciclism si a zestrei de puncte de la schi, Radu Tipurita a trecut in frunte, insa Claudiu Acehestachioaie si Mihnea Mihai ii sufla in ceafa.

Clasamentele Trofeului Tabere cu Suflet 2016 se gasesc aici.

Urmatoarea competitie va avea loc la alpinism, pe 29 iunie, la Sinaia. Competitia este Probono prin programul Sport pentru toti Copiii. Inscrieri se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Foto: Viorel Chiritescu

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 17, 2016, in 2016, Alergare, mountainbike, Tabere cu Suflet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet: Lideri Noi.

Comments are closed.