Cupa Tabere cu Suflet la finalul Turului

TabereCuSuflet.085Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard a ajuns la jumatatea Competitiei! 175 de concurenti au luat startul in cele 15 etape desfasurate pana acum! Lupta este deosebit de stransa, primii 3 fiind despartiti de doar 3 puncte!

In clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet conduce Alex Savu, insa dupa etapa de sambata, Ted Savin s-a apropiat la doar 1 punct de lider! Luca Druga a cazut pe locul al treilea, insa cele 3 puncte care il despart de lider pot fi recuperate cu mare usurinta!
La fete, dupa etapa de sambata Sara Savin a trecut de granita celor 100 de puncte si a preluat sefia in clasamentul Cupei Tabere cu Suflet. Ea a profitat de absenta fostului lider – Ana Petcu – accidentata la mana. Ii uram multa sanatate si revenire cat mai grabnica!

Urmatoarea etapa va avea loc sambata, 2 aprilie, la Sinaia, la Schi si Snowboard! Competitia este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 31, 2016, in 2016, Cupa TabereCuSuflet, ski, snowboard and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet la finalul Turului.

Comments are closed.