Trofeul Tabere cu Suflet: Un nou nivel

AnaPetcuA fost introdus un nou nivel – MiniRide – pentru competitiile de copii din cadrul Trofeului Tabere cu Suflet.

Obiectivele Cupei Tabere cu Suflet sunt promovarea sportului in natura in randul copiilor si motivarea acestora in vederea participarii la intreceri sportive. Pentru atingerea acestui scop a fost creat Trofeul Tabere cu Suflet, care cuprinde mai multe comptitii multidisciplinare. Fiecare competitie din cadrul Trofeului are cate un nivel alocat, astfel incat rezultatele obtinute de concurenti pot fi cuantificate iar activitatea copiilor recompensata.

Sunt 7 niveluri posibile, care se aloca functie de numarul copiilor participanti si gradul de dificultate al competitiei. Nivelurile actuale sunt:
– SnowRide (SR) – pentru competitii de schi / snowboard cu maxim 29 concurenti la start,
– SuperSnowRide (SSR) – pentru competitii de schi / snowboard cu 30 – 69 concurenti la start,
– SuperKidsRide (SKR) – pentru traseele de copii de la competitiile de mountainbike si trailrunning si pentru competitii de schi / snowboard cu mai mult de 70 de concurenti la start,
– EasyRide (EA) – pentru traseul EasyRide la Uphill Mountainbike;
– HobbyRide (HR) – pentru trasee de 20 km la competitiile de mountainbike, trasee de 10 km la competitiile de TrailRunning si pentru traseul HobbyRide la Uphill Mountainbike;
– ProfiRide (PR) – pentru trasee de 40 km la competitiile de mountainbike, Semimaraton la competitiile de TrailRunning si pentru traseul ProfiRide de la On Top of the World;
– EliteRide (ER) – pentru Maraton la competitiile de TrailRunning, pentru competitiile de Freeride si pentru traseul EliteRide la Uphill Mountainbike.
Ultimele 4 niveluri se pot aloca doar competitiilor si categoriilor de adulti.

Pentru o mai buna valorificare a rezultatelor, a fost introdus un nou nivel – MiniRide (MR) – pentru competitiile de schi sau snowboard pentru copii cu maxim 9 concurenti la start.
Acest nivel va fi utilizat pentru competitiile care vor avea loc incepand cu data de 1 martie 2016.

Iata Regulamentul Trofeului Tabere cu Suflet precum si Graficul Punctelor corespunzatoare fiecarui Nivel.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 1, 2016, in 2016, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Un nou nivel.

Comments are closed.