Cupa Tabere cu Suflet: Fara Finala anul acesta:(

TabereCuSuflet.139Nazuinta noastra este sa oferim copiilor concursuri Gratuite, pentru a-i motiva sa practice sportul in natura si sa participe la competitii. Din pacate, acest lucru nu mai este posibil la Sinaia:( Ca urmare, ne vedem nevoiti sa anulam Finala Cupei Tabere cu Suflet din acest an, programata initial sambata, 5 martie 2016, in Valea Dorului!

In urma cu un an, pe partia din Valea Dorului avea loc Finala Cupei Tabere cu Suflet 2015, o competitie bine primita de copii, ce aducea un record de participare! Competitia a fost organizata de Asociatia Tabere cu Suflet, in colaborare cu Asociatia Municipala de Schi si Biatlon. Datorita numarului mare de concurenti si a valorii acestora, concursul a capatat numele de Finala, iar rezultatele au contat atat pentru Trofeul Tabere cu Suflet, cat si in clasamentul Asociatiei Municipale de Schi si Biatlon.
Multumita acestui succes, am decis sa continuam traditia si sa introducem concursul in calendarul competitiilor din 2016, in data de 5 martie 2016!

Colaborarea cu Asociatia Municipala de Schi si Biatlon s-a dovedit, totusi, un compromis. Anul trecut, la cererea Asociatiei Municipala de Schi si Biatlon, traseele au avut un grad mare de dificultate. Traseul de slalom a avut 35 de porti, iar cel de urias 20 de porti, motiv pentru care nu toti copiii au reusit sa termine traseul, mai ales la slalom. Unii dintre ei au cazut, iar cei mai mici au capatat chiar frica de slalom si de partia pe care s-a desfasurat concursul:( Este cazul Sarei Savin, care avea 7 ani la data concursului si care a si castigat Trofeului Tabere cu Suflet de anul trecut! Pentru a evita astfel de situatii, avand in vedere ca obiectivul nostru este exact opus, am decis sa organizam concursul fara partenerul de anul trecut, pentru a putea alege cele mai bune conditii pentru copii.
Alte decizii de compromis cauzate de colaborarea cu Asociatiei Municipala de Schi si Biatlon au fost perceperea unei taxe de participare si alegerea clubului Carpati Sinaia pentru organizarea pe partie. Acesta a cerut in schimbul serviciilor 3000 lei, suma care a depasit suma incasarilor!

Nazuinta noastra este sa oferim copiilor competitii gratuite, asa ca permanent cautam solutii. Anul trecut am compensat taxa de participare a copiilor, oferindu-le eVouchere prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, iar anul acesta am ales varianta organizarii competitiei cu materialele noastre si cu efort propriu, pentru a evita implicarea

Din pacate, printr-o hotarare a Consiliului Local aparuta intre timp, toate activitatile sportive desfasurate pe Domeniul Schiabil Sinaia, pot fi organizate numai de Clubul Sportiv Carpati, cu avizul firmei Transport Urban Sinaia. Nu este singura statiune care impune o taxa pe care nu ne-o putem permite. In 2012, pretentiile dlui Dan Malusel ne-au obligat sa renuntam la organizarea competitiilor la Predeal.

Am trimis Primariei Sinaia o cerere, in care explicam motivele noastre, cu rugamintea sa ne permita totusi organizarea unui concurs cu materiale proprii, fara costuri obligatorii, ce reies prin implicarea Clubului Carpati. Asteptam inca raspunsul.

Ca urmare, Finala Cupei Tabere cu Suflet nu se va putea desfasura anul acesta la Sinaia, cel putin nu pe 5 martie:( Va asiguram insa ca ne preocupam sa oferim in continuare copiilor competitii de schi si snowboard Gratuite si de Calitate!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 1, 2016, in 2016, Cupa TabereCuSuflet, Finala, ski, snowboard and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet: Fara Finala anul acesta:(.

Comments are closed.