Trofeul Tabere cu Suflet: Liderul isi mareste avansul!

AnaPetcuDupa ultimele etape la Schi si Snowboard, Ana Petcu s-a desprins in fruntea clasamentului Trofeului Tabere cu Suflet!

Ana a reusit a castigat doua din cele patru etape desfasurate pana acum, ambele la care a participat de altfel:) Ea conduce in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet cu 60 de puncte, fiind urmata de Sara Savin, castigatoarea editiei trecute, cu 39 de puncte si Runi Diaconu cu 37 de puncte.

La baieti, conduc Vladimir Simion si Luca Druga cu 40 de puncte, urmati Alexandru Savu, Leo Druga si Alexandru Diaconu cu 33 de puncte.

Urmatoarea etapa va avea loc sambata, 30 ianuarie, la Sinaia. Competitia este deschisa oricui si este Gratuita, toate cheltuielile fiind sustinute prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se pot face pe platforma TeamXpert Sports Events.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on January 25, 2016, in 2016, Cupa TabereCuSuflet, ski, Tabere cu Suflet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Liderul isi mareste avansul!.

Comments are closed.