Cupa Tabere cu Suflet 2016: Primii lideri

TabereCuSuflet.085Dupa doua etape, in clasamentul Cupei Tabere cu Suflet 2016 conduc Ana Petcu, Luca Druga si Vladimir Simion.

Cupa Tabere cu Suflet a debutat joi, 7 ianuarie, pe partia Clabucet de la Predeal, cu o etapa de Schi si Snowboard de categorie SuperSnowRide. Saptamana urmatoare, vineri, 15 ianuarie, a avut loc o a doua etapa, de categorie SnowRide. Vezi Regulamentul si graficul punctelor.

In cele doua etape au luat parte nu mai putin de 45 de concurenti, copii si adulti. Ana Petcu, Luca Druga si Vladimir Simion au strans cate 40 de puncte, gratie rezultatului din prima etapa, cu care au preluat conducerea in clasamentul provizoriu al Cupei Tabere cu Suflet 2016.

In luna ianuarie vor avea loc alte 3 etape. Programul se gaseste aici.
Competitia este gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, iar inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Foto: Alina Fughina

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on January 16, 2016, in 2016, Cupa TabereCuSuflet, ski, Tabere cu Suflet and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet 2016: Primii lideri.

Comments are closed.