Trofeul Tabere cu Suflet: Liderul s-a distantat

TabereCuSuflet.423Dupa ultima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, Radu Tipurita, liderul clasamentului, a luat un avans decisiv.

Radu Tipurita a castigat etapa de marti, 22 decembrie si a adunat cele 40 de puncte oferite invingatorului. El a profitat de faptul ca la start au fost peste 31 de concurenti, iar concursul a devenit unul de categorie SSR (vezi Regulamentul).
Astfel, el are un avans de 59 de puncte, cu 3 etape inainte de final, avand mari sanse sa castige Trofeul in acest an! Ted Savin, aflat pe locul al doilea, a ramas doar cu sanse teoretice, el avand nevoie de 3 victorii consecutive, in ideea in care ultimele etape nu vor intruni conditiile SuperSnowRide (SSR), in timp ce Radu ar trebui sa nu mai concureze.

Urmatoarele etape sunt programate sambata, 26 decembrie, in sala Divertiland din Bucuresti, apoi la Sinaia, in Valea Dorului, in 29 si 30 decembrie 2015!

Competitiile sunt Gratuite, cheltuielile de organizare fiind sustinute prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. De asemenea, competitiile sunt deschise oricui doreste sa participe:) Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events!

Foto: Tabere cu Suflet

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 25, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, ski, snowboard, Tabere cu Suflet and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Liderul s-a distantat.

Comments are closed.