Ultima etapa Indoor

TabereCuSuflet.181Sambata, 26 decembrie, in sala de la Divertiland Playland, va avea loc ultima etapa la Schi Indoor din acest sezon!)

Trofeul Tabere cu Suflet 2015 se apropie de final! Mai sunt 4 etape, toate la schi si snowboard, pana la sfarsitul anului:  la Predeal, pe 22 decembrie, la Bucuresti, pe 26 decembrie, respectiv la Sinaia, pe 29 si 30 decembrie.

Ultima etapa la Ski Indoor este programata sambata, 26 decembrie, incepand de laora 16:00, in sala de la Divertiland Playland din Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 59. Concursul va consta intr-un slalom paralel, cu o sesiune de calificari, urmata de mai multe runde eliminatorii.
Castigatorii vor primi, pe langa premiile de la Divertiland, cate 20 de puncte in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet 2015.

Competitia este Gratuita prin programul Sport pentru toti Copiii, iar Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet


BgSL4

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 16, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Indoor, ski, Tabere cu Suflet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Ultima etapa Indoor.

Comments are closed.