Trofeul Tabere cu Suflet: Status Quo

taberecusuflet-202Dupa ultimele etape ale Cupei Tabere cu Suflet, liderii si-au consolidat avansul.

Ultimele doua etape la schi desfasurate in weekend nu au adus schimbari spectaculoase in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet, desi la concursul indoor de duminica au luat parte 5 din cei 6 lideri ai clasamentului!

La baieti, Radu Tipurita si-a consolidat pozitia, punand 19 puncte intre el si urmaritorul sau, Ted Savin. La feminin, toate cele 3 fete aflate pe podium au punctat! Mariuca Tipurita, desi a castigat intrecerea, nu o mai poate ajunge pe Sara Savin care si-a adjudecat deja trofeul de anul acesta. Cele 20 de puncte adunate o ajuta insa sa isi consolideze pozitia in fata ocupantei locului 3, Anna Matyas-Peter.

Ultimele etape din acest vor avea loc la Predeal, pe 22 decembrie, la Bucuresti, pe 26 decembrie, respectiv la Sinaia, pe 29 si 30 decembrie. Competitiile sunt Gratuite prin programul Sport pentru toti Copiii.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on December 16, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Status Quo.

Comments are closed.