Lupta stransa pentru Trofeul Tabere cu Suflet 2015

TabereCuSuflet.423Pe masura ce ne apropiem de finalul sezonului, lupta pentru Trofeul Tabere cu Suflet devine din ce in ce mai spectaculoasa! Cupa Tabere cu Suflet 2015 a avut, pana acum, 49 de etape, la 9 discipline diferite, iar luna aceasta, s-au desfasurat nu mai putin de 5 etape la 5 discipline: Schi, Escalada, Alergare, Inot si Sarituri. Dupa aceste ultime etape, distanta dintre primii doi clasati – Radu Tipurita (foto) si Ted Savin – s-a micsorat la doar 9 puncte!

In fruntea Trofeului Tabere cu Suflet 2015 se afla Radu Tipurita, cu 239 de puncte. De ultimele etape au profitat Ted Savin si Radu Arama, care au adunat o zestre de 230 de puncte, respectiv 167 de puncte.

Sezonul se termina pe 31 decembrie 2015, iar pana atunci mai sunt programate 5 etape de schi si una de catarat. In aceste conditii Radu este favorit principal, disciplina sa favorita fiind schiul. Conditia este sa participe, caci Trofeul apartine copiilor activi:)

In clasamentul feminin, lider incontestabil este Sara Savin, urmata de Maria Tipurita si Anna Matyas Peter.

Sara si Anna, alaturi de Dinu si Luca Pietruschievici, sunt singurii care au obtinut Bonusul maxim, pentru participarea la cel putin 5 discipline diferite.

Trofeul Tabere cu Suflet recompenseaza activitatea copiilor care participa la competitiile multidisciplinare organizate de Asociatia Tabere cu Suflet, in colaborare cu TeamXpert Sports Events.
Pentru a atinge performanta, copiii au nevoie de intreceri organizate. Competiile sunt un instrument util pentru motivare, fara de care dezvoltarea lor nu poate fi desavarsita.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on November 17, 2015, in 2015, Tabere cu Suflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Lupta stransa pentru Trofeul Tabere cu Suflet 2015.

Comments are closed.