Trofeul Tabere cu Suflet 2015: mai multe Competitii

CupaTabereCuSuflet2015Editia de anul acesta a Trofeului Tabere cu Suflet va fi mai lunga si va cuprinde mai multe competitii:)

Cupa Tabere cu Suflet este o competitie multisportiva, dotata cu Trofeul Tabere cu Suflet, la care se concureaza, deocamdata, la 9 discipline sportive: Schi, Snowboard, Alpinism, Ciclism, Atletism, Alergare Montana, Inot, Sarituri si Echitatie. Majoritatea acestor sporturi se practica in natura si sunt sezoniere. Acest lucru nu este intamplator, caci Apropierea de Natura si Sportul – ca factor de educatie – sunt doua dintre Valorile Tabere cu Suflet

Anul acesta am avut sansa sa organizam mai multe competitii in sala de la Divertiland Playland. Este vorba de Cupa Tabere cu Suflet la Schi si la Escalada, iar pe viitor, intentia noastra este sa aducem si alte discipline in sala. Nu ne propunem sa subtituim competitiile outdoor, ci doar sa prelungim sezonul!

Nemaifiind conditionati de vremea de afara si putand sa concuram tot timpul anului, avem posibilitatea sa ‘asezam’ altfel editiile Trofeului Tabere cu Suflet. Caci pana acum eram conditionati de sezonul de schi, acesta fiind principalul sport din Tabere cu Suflet. Astfel, o editie, cea din 2015 sa spunem, incepea la prima zapada din anul anterior, adica in noiembrie 2014, si se termina dupa ultimul concurs de catarat din anul in curs, adica in noiembrie 2015, nu insa mai tarziu de primul concurs de schi (pe zapada) din editia urmatoare. Daca aveam ghinion sa avem primul concurs de schi, apoi sa se incalzeasca vremea si sa avem concurs de catarat, era mai greu sa il incadram.

Avand acum posibilitatea sa organizam competitii si in sala, vom alege ca perioada de desfasurare a unei editii anul calendaristic, din 1 ianuarie pana in 31 decembrie. Este cea mai naturala impartire posibila, se evita suprapunerea competitiilor din sezoane diferite si, nu in ultimul rand, creste spectacolul, concursurile de schi de la finalul anului fiind foarte disputate!

Premierea va avea loc in luna mai a anului urmator, cu ocazia concursului de ciclism de la Comana, datorita numarului mai mare de participanti implicati in aceasta competitie.

Pentru a realiza tranzitia, Trofeul Tabere cu Suflet 2015 va acoperi toate competitiile dintre 29 noiembrie 2014 si 31 decembrie 2015, perioada mai lunga cu 32 de zile decat in mod normal si, ca urmare, va avea mai multe competitii.

Foto: Adrian Stoica

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on October 29, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet 2015: mai multe Competitii.

Comments are closed.