Trofeul Tabere cu Suflet: Liderii se distanteaza

TabereCuSuflet001Gratie rezultatelor de la Competitiile Toamnei, cu doar 6 etape inainte de final, liderii Trofeului Tabere cu Suflet au luat un avans decisiv!
La baieti, Radu Tipurita a ocupat locul 2 la ciclism si conduce in clasamentul Trofeului cu 239 de puncte. Pe locul 2 a urcat Fabian Mathias, gratie rezultatelor excelente de la ciclism! El se afla la 79 de puncte distanta, ecart greu de acoperit – dar nu imposibil – in etapele care au mai ramas pana la sfarsitul perioadei de acumulare a punctelor! Pe locul 3 se afla Luca Pietruschievici, cu 150 de puncte.

La fete, primele doua clasate, Sara Savin si Mariuca Tipurita au adunat in weekend o multime de puncte: Sara a castigat proba de Alergare, iar Mariuca a terminat pe locul 3 proba de Ciclism. Sara conduce in clasamentul Trofeului cu 434 puncte, urmata de Mariuca, cu 267 puncte si Mara Paun, cu 172 de puncte.

Urmeaza etapele de Alpinism si Ski! Iata programul lunii octombrie.

Va asteptam cu drag!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on September 29, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet: Liderii se distanteaza.

Comments are closed.