Trofeul Tabere cu Suflet 2015

TabereCuSuflet.100Dupa ultima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Escalada, Matei Grigore s-a apropiat la doar cateva puncte de podiumul Trofeului Tabere cu Suflet 2015! Lider ramane Radu Tipurita, urmat de Teodor Savin si Robert Stoica.
Dupa evolutiile din iarna, Radu Tipurita a adunat 154 de puncte – o zestre ce nu a putut fi depasita inca. Totusi lucrurile s-au mai animat putin in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet, Matei Grigore reusind sa castige ultima etapa la Escalada si apropiindu-se la 39 de puncte de lider.
Urmatoarele etape au loc sambata, 4 iulie, la Alergare Montana, si o saptamana mai tarziu, la Escalada. Atentie insa, daca la etapa de escalada castigatorul va obtine 20 de puncte, la Cozia Mountain Run se vor acorda cate 80 de puncte castigatorului, 70 de puncte la locul 2, 60 de puncte la locul 3 si 50 de puncte celorlalti participanti!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 28, 2015, in 2015, Catarare, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet 2015.

Comments are closed.