Status Quo in Trofeul Tabere cu Suflet

TabereCuSuflet.176Nicio schimbare in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet 2015 dupa ultimele etape, la Schi Indoor si Escalada.

Cupa Tabere cu Suflet 2015 a programat, pana acum, 27 de etape, la care au luat parte 462 de copii si adulti. Dupa ultimele etape la Schi Indoor si Escalada, clasamentul s-a conservat in partea sa superioara. Singurul salt notabil a fost intrarea in Top 20 a lui Mihai Ene, care a participat pana acum la schi si escalada. In clasamentul Trofeului continua sa conduca Radu Tipurita, urmat de Robert Stoica si Ted Savin, iar la fete, Sara Savin, urmata de Mariuca Tipurita si Mara Paun.

Clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events 2015 nu s-a schimbat nici el la varf, in continuare in frunte aflandu-se Costin Masek si Marcu Roxana.

Urmatoarea competitie este Cupa Tabere cu Suflet la Escalada, care programeaza doua etape pe stanca, in 24 iun la Pestera si in 2 iul Sinaia, concurs de categorie SR, la care castigatorii vor obtine cate 20 de puncte. Competitia este gratuita prin programul Sport pentru toti Copiii, iar Inscrierile se fac printr-un email aici. Va asteptam cu drag!

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on June 16, 2015, in 2015, Catarare, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Status Quo in Trofeul Tabere cu Suflet.

Comments are closed.