eVoucher Tabere cu Suflet

VoucherTS2015

Copiii care au participat la Finala Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard primesc un eVoucher in valoare de 30 Ron.

Voucherele sunt oferite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii al Asociatiei Tabere cu Suflet, copiilor de la categoriile Pitici, Copii, Spiridusi si Uriasi. Vezi Categoriile

Voucherele se pot folosi pentru rezervarea activitatilor Tabere cu Suflet, pana la 1 septembrie 2015. Activitatile Tabere cu Suflet consta in Tabere, Competitii si Weekend Activ.

Pentru a putea utiliza eVoucherul, iata pasii care trebuie urmati (*):
– urmariti activitatile pe care le organizam abonandu-va la Newsletter sau dand like si urmarind pagina de facebook,
– alegeti o Tabara, o Competitie sau o Iesire de Weekend,
Inscrieti-va,
– dati un email in care sa ne spuneti Activitatea aleasa, codul eVoucherului si Codul Unic al copilului pe care l-ati primit la inscriere,
– daca este cazul, achitati diferenta.
(*) Ultimii 3 pasi trebuie completati pana la data inscrisa pe eVoucher.

Din motive Eco, Asociatia Tabere cu Suflet nu solicita printarea eVoucherului!

Va asteptam cu drag!

Sport pentru toti copiii este un program WeCare dezvoltat de Asociatia Tabere cu Suflet. Programul are ca obiective promovarea miscarii in natura si incurajarea participarii copiilor la diferite competitii sportive, functie de nivelul lor de dezvoltare. Mai multe detalii aici.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 12, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Finala, ski, snowboard and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on eVoucher Tabere cu Suflet.

Comments are closed.