Premiere Amatori si Performanta

tabara-piticilor-2-101La Finala Cupei Tabere cu Suflet vor fi premiati separat copiii din Tabere cu Suflet si cei de la Cluburile din Sinaia!
La Finala Cupei Tabere cu Suflet s-au inscris multi copii de la cluburile din Sinaia (vezi lista de start).
Obiectivul Cupei Tabere cu Suflet este de a oferi copiilor posibilitatea sa se intreaca in competitii profesioniste si, mai important, de a le oferi o experienta deosebita. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, Asociatia Tabere cu Suflet a decis sa premieze separat copiii amatori, de cei care fac performanta la cluburile din Sinaia. Partenerii nostri de la Clubul Carpati ne-au atentionat ca toti copii sub 12 ani, desi sunt legitimati la cluburile din Sinaia, nu sunt legitimiati si la Federatia Romana de Schi. Intamplator, toti copiii care nu sunt inscrisi la cluburile din Sinaia fac parte din Tabere cu Suflet. Pentru a le oferi si lor o experienta placuta si a multumi si partenerii nostri, vom premia categoriile Tabere cu Suflet si Sinaia (in loc de categoriile Amatori si Performanta)!

Premierea va avea loc pe terasa restaurantului Snow, incepand cu ora 17:30.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 6, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, Finala, ski, snowboard, Tabere cu Suflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Premiere Amatori si Performanta.

Comments are closed.