Taxa la Finala Cupei Tabere cu Suflet

Money2La Finala Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, taxele vor fi utilizate pentru plata Clubului Carpati Sinaia.

logoSport

Cupa Tabere cu Suflet este o competitie fara Taxe de participare, toate cheltuielile fiind sustinute de Asociatia Tabere cu Suflet prin programul Sport pentru totii Copiii, prin care promovam miscarea in natura si incurajam participarea copiilor la diferite competitii sportive, functie de nivelul lor de dezvoltare.

La Finala Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard din 8 martie 2015, prin colaborarea cu Asociatia Municipala de Schi si Biatlon, a trebuit sa tinem cont si alte obiective. Unul dintre obiectivele promovate de partenerul nostru a fost obtinerea autofinantarii concursului din taxele de participare, iar prin protocolul agreat cu aceasta s-au aliniat taxele de concurs si s-a ales furnizorul agreat de acestia – Clubul Carpati din Sinaia.

Cu putin timp inaintea concursului, Clubul Carpati ne-a anuntat ca, printr-o Hotarare a Consiliului Local, incepand din acest an, Clubul Carpati este singura entitate care poate organiza competitii la Sinaia, punandu-ne in vedere si sumele aprobate. Ca urmare, intreaga suma obtinuta din taxele de concurs va fi folosita de catre Asociatia Municipala pentru a plati Clubul din Sinaia.

Dupa cum am anuntat inca de la lansarea concursului, pentru a mentine totusi statutul de Competitie fara Taxa, Asociatia Tabere cu Suflet va compensa Taxele platite de catre Copii, oferindu-le eVouchere in valoare de 30 Ron.

FaraTaxaIar copiii cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de Gratuitate prin programul FARA TAXA. Detalii aici

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 3, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet, ski, snowboard. Bookmark the permalink. Comments Off on Taxa la Finala Cupei Tabere cu Suflet.

Comments are closed.