Ajutor pentru Clubul din Sinaia

TabereCuSufletPrintr-o Hotarare a Consiliului Local, pentru a organiza o competitie de schi la Sinaia suntem obligati sa colaboram si sa  inchiriem echipamente de la clubul Carpati Sinaia, la preturi foarte mari.
Mai mult, sportivii de la acest Club beneficiaza de reducere la
Finala Cupei Tabere cu Suflet de duminica, 8 martie 2015!

Conform unei Hotarari a Consiliului Local, incepand din acest an, la Sinaia, competitiile de schi nu se mai pot organiza decat de catre clubului Carpati Sinaia, club aflat in subordinea Primariei. Mai mult, exista obligatia sa se inchirieze de la ei, contra cost, materialele necesare organizarii, pe care Asociatia le detine, precum cronometru sau porti de concurs. Ca urmare, pretul unui concurs ajunge la 3000 si 4630 Ron! Este o situatie pe care am mai intalnit-o la Predeal, in urma cu cativa ani (vezi link) si, din cauza careia, vor fi, probabil, din ce in ce mai putine competitiile de schi pe Valea Prahivei.

Mai  mult, dna Oana Preda, presedintele clubului, ne-a cerut o reducere de 50% a taxei de participare pentru sportivii de la acest club. Reducerea a fost acordata prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii al Asociatiei Tabere cu Suflet.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 1, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Ajutor pentru Clubul din Sinaia.

Comments are closed.