Cupa Tabere cu Suflet 2015 | Finala

TabereCuSuflet2Finala Cupei Tabere cu Suflet 2015 la Schi si Snowboard va avea loc in 7-8 Martie, 8 Martie, la Sinaia. Se anunta o zi plina de competitie, distractie si voie buna:) Iata nu mai putin de 10 motive pentru care merita sa fiti la start!

1. O Competitie profesionista
Cupa Tabere cu Suflet 2015 la Schi si Snowboard revine la formatul profesionist, cu care a debutat in 2012. Acest format, la care s-a renuntat din cauza monopolului impus la Predeal, presupune trasee montate de antrenori profesionisti, porti de competitie si cronometrare cu celula.

2. Un Concurs al Bucuriei
TabereCuSufletCupa Tabere cu Suflet ramane un Concurs al Bucuriei, in care Organizatorii isi propun sa aduca un Zambet pe fetele Copiilor. Copiii cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de Gratuitate prin programul FARA TAXA. Detalii aici

3. Mai multe zile de concurs
Din dorinta de a oferi o experienta deosebita, Cupa Tabere cu Suflet va avea doua zile de concurs: una pentru proba de slalom si alta pentru proba de slalom urias.
Din pacate, din cauza aglomeratiei si a solicitarii de ultim moment a partenerului local, Finala Cupei Tabere cu Suflet 2015 se va disputa intr-o singura zi – duminica, 8 martie! Afla mai multe

4. O experienta Insorita
Concursul va avea loc pe partia Valea Dorului din Sinaia, una dintre cele mai frumoase din tara. Datorita inaltimii, partia este inzapezita pana in aprilie – mai, iar anul acesta a nins mult, asa ca zapada nu este o problema. Inceputul lunii martie are, statistic, mai putine zile cu vant, iar cei care aleg sa schieze pe aceasta partie in aceasta perioada, au parte de o experienta deosebita:)
Am ales Partia astfel incat sa se poate concura indiferent de skipassul pe care il ai 🙂 Caci la Sinaia sunt doi furnizori de transport pe cablu aflati in competitie, cu doua cartele diferite:(

5. Includerea in Campionatul Municipal
Asociatia Tabere cu Suflet a acceptat invitatia Asociatiei Municipale de Schi – Biatlon Bucuresti (AMSB), astfel incat Finala Cupei Tabere cu Suflet din 2015 va conta ca etapa in Campionatul Municipal de Schi. Tabere cu Suflet a mai participat la Campionatul Municipal, insa, datorita atitudinii fata de copii, s-a decis retragerea echipei. In urma invitatiei primite, reconcilierea a fost acceptata cu bratele deschise, iar acum copiii din Tabere cu Suflet au din nou prilejul sa se intreaca cu cei mai schiori de varsta lor:)

6. Un concurs de Snowboard
In Romania sunt putine competitii pentru Copii la Snowboard. Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard ofera o intrecere pentru Copii si Adulti, la doua probe: Slalom si Slalom Urias.

7. Taxa compensata pentru Copii
In ultimele 2 sezoane, concursurile de schi si snowboard au fost gratuite, costurile de organizare fiind integral acoprite de Asociatia Tabere cu Suflet. Colaborarea cu AMSB insemna insa si acceptarea unor obiective diferite, unul dintre ele fiind alinierea taxelor de concurs si, implicit, taxarea participantilor. Detalii despre taxa.
Chiar daca nu s-a putut pastra caracterul Gratuit al competitiei, Asociatia Tabere cu Suflet a hotarat sa compenseze aceasta crestere, oferind tuturor copiilor participanti eVouchere in valoare de 30 Ron.

8. O experienta multidisciplinara
Cupa Tabere cu Suflet este o competitie multidisciplinara, ce reuneste diferite ramuri sportive, precum Schiul, Ciclismul, Alergarea, Alpinismul, Echitatia sau Inotul. Competitia a fost creata pentru a stimula copiii, dar si adultii, sa faca sport in natura, sa participe la competitii organizate si sa se dezvolte normal.
Punctele acumulate etapa de etapa se regasesc in Trofeul Tabere cu Suflet, iar la sfarsitul sezonului, copiii cu cele mai bune rezultate sunt recompensati.

9. Mai multe Categorii
Colaborarea cu AMSB, orientata mai mult catre competitii de adulti, a dus la crearea a 12 noi categorii pentru acestia. Vezi Categoriile

10. Pachet VIP
TricouTcS2014Folosind experienta de la competitiile de Ciclism / Mountainbike si Alergare, organizatorii propun un pachet de start VIP pentru cei care doresc o amintire personalizata de la acest concurs. Pachetul VIP contine, pe langa Tricoul tehnic oferit de Asociatie, produse Kandia, jucarii Fulga pentru copii, diplome si medalii de participare. Mai multe detalii

Iata asadar 10 motive pentru care merita sa nu ratati startul! Inscrierea se face pe platforma TeamXpert Sport Events. Daca aveti deja cont creat, alegeti direct competitia Cupa Tabere cu Suflet Ski & Snowboard.

Va asteptam cu drag!

BgSL4

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on January 21, 2015, in 2015, Cupa TabereCuSuflet and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet 2015 | Finala.

Comments are closed.