Ultima etapa la Schi si Snowboard

TabereCuSuflet.072Joi, 17 aprilie, pe o vreme câinoasa, a avut loc la Sinaia ultima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Cu o seara inainte, a avut loc tragerea oficiala a numerelor de start, iar copiii au imbracat noile tricouri Audi – World Snow Day🙂
Au participat copiii din Tabara Soarelui si nu numai:) Mai multe poze si informatii gasiti pe blogul Tabere cu Suflet.
Datorita cetii si vantului puternic, a avut loc o singura mansa. Castigatorii etapei, Vlad Stroia la baieti si Tania Viju la fete, au adunat cate 20 de puncte in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.
Iata rezultatele:

Fete:  Cat Timp
1 . Tania Viju Sp 36.84
2 . Eliza Albisor Sp 39.31
3 . Sara Savin P 41.98
4 . Ana Ene P 42.19
Baieti:
1 . Vlad Stroia U 32.09
2 . Matei Ene C 33.47
3 . Rares Stroia C 43.59
4 . Vlad Popescu C 49.53
5 . Rares Viju U DSQ
6 . Alex Tashi Tsering Diaconescu P DNS

Dupa competitiile de schi si snowboard, in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet conduc Sara Savin si Radu Tipurita, care au fost cei mai activi. Ei sunt castigatorii Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, competitie care in acest sezon a avut 14 etape. Prin programul Sport pentru toti Copiii, participarea la toate etapele a fost gratuita si, in plus, toti copiii participanti au primit premii.
Cupa Tabere cu Suflet continua cu competitiile de Freeriding pentru Copii si cu cele de Mountainbike.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on April 20, 2014, in 2014, Cupa TabereCuSuflet, ski, snowboard and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Ultima etapa la Schi si Snowboard.

Comments are closed.