Skil premiaza ultima etapa

CupaMalinuluiSkilUltima etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard va avea loc joi, 17 aprilie. Skil ofera cate un set cu caciula si manusi tuturor participantilor.
Skil este unul dintre cei mai mari producatori de scule electrice. De 1 an sunt alaturi de TeamXpert Sports Events la competitiile de mountainbike, iar acum s-au decis sa sprijine si evenimentele de schi si snowboard. Iata povestea lor:

Povestea Skil a inceput in 1923 cand Edmond Michel a inventat primul ferastrau electric din lume. Alaturi de partenerul sau de afaceri, Joseph Sullivan, el a fondat in 1924 compania Skilsaw Incorporate. Aceasta a marcat inceputul dezvoltarii unei serii aproape nelimitate de unelte electrice de succes. In cei 90 de ani de existenta, Skil si-a construit o reputatie bazata pe mai mult de 130 de milioane de unelte vandute, numeroase premii obinute si multe inventii si patente.

Skil stie foarte bine cat este de important ca orice lucrare sa fie efectuata usor si rapid, tocmai de aceea compania s-a concentrat mereu pe dezvoltarea unor produse inteligente care sa fie accesibile si usor de utilizat. O filozofie care a facut ca Skil sa fie printre cele mai importante marci din lume in domeniul uneltelor electrice, putand fi, pe buna dreptate, catalogat ca cea mai accesibila marca de clasa.

Skil – Tot ce ai nevoie.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on April 11, 2014, in 2014, Cupa TabereCuSuflet and tagged , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Skil premiaza ultima etapa.

Comments are closed.