Urmatoarele competitii

Comp2014.3Competitiile TeamXpert Sports Events continua in acest weekend cu Cupa Tabere cu Suflet.

Competitiile TeamXpert Sports Events continua sambata, 22 martie, la Sinaia, cu o noua etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Competitia este gratuita si este deschisa atat copiilor cat si adultilor. In afara concursului de sambata, mai este programata o singura etapa, in aprilie. Iata programul competitiei.

Urmatoarele competitii TeamXpert Sports Events vor fi Cupa Malinului la Freeriding, programata sambata, 26 aprilie, la Busteni, si Comana Bike Fest, care va avea loc in 17-18 mai, la Comana. Posesorii de Abonamente de Sezon beneficiaza de gratuitate la ambele competitii.

Dupa primele concursuri, in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events 2014 conduc doi copii: Radu Tipurita si Sara Savin. Probabil, dupa Cupa Malinului, acest lucru se va schimba.
Trofeul TeamXpert Sports Events reuneste toate cele 10 competitii organizate de TeamXpert Sports Events si Asociatia Tabere cu Suflet, la Schi, Snowboard, Ski Freeride, Snowboard Freeride, Montainbike si Trail running. Trofeul a fost creat pentru a stimula competitia si pentru a promova o experienta multidisciplinare in randul participantilor. Prin participarea la aceste competitii, concurentii aduna puncte in clasamentul Trofeului.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on March 21, 2014, in 2014, Alte concursuri and tagged , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Urmatoarele competitii.

Comments are closed.