Trofeul Tabere cu Suflet 2013 | Premiere

Cupa_Tabere cu SufletTrofeul Tabere cu Suflet 2013 a fost castigat de Robert Stoica si Dinu Busegeanu la baieti si de Sara Savin la fete. Premierea va avea loc sambata, 25 ianuarie 2014, cu ocazia etapei a V-a a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard.
Competitiile TeamXpert Sports Events au adus la start in 2013, peste 1100 de participanti, care au participat la 4 discipline diferite: schi, snowboard, cros si mountainbike. Printre acestia s-au aflat si 300 de copii. Trofeul Tabere cu Suflet ii recompenseaza pe cei mai buni dintre ei, pentru a-i motiva sa faca sport si sa participe la competitii.

La 12 din cele 15 competitii, participarea copiilor a fost gratuita iar la celelalte 3 copiii au avut 50% reducere. Toate costurile au fost acoperite de Asociatia Tabere cu Suflet, prin programul Sport pentru toti Copiii.

La baieti, castigatorii sunt Robert Stoica si Dinu Busegeanu, care au obtinut aceleasi rezultate: un locl I la schi si un loc II la mountainbike. Ei au fost urmati de Andrei Dudus, locul I la cros si locul 3 la mountainbike, si de Radu Garboan impreuna cu Leon Wanya, locul II la schi si mountainbike.
La fete, Sara Savin a strans cele mai bune rezultate – locul I la schi si locul III la Cros, urmata de Diana Stoica – locul I la schi si locul III la mountianbike, si de Miruna Sorescu – locul II la cros si locul VII la mountainbike. InTop 5 au mai patruns Delia Stefan – locul I la schi si X la mountainbike si Adela Sarbu – locul VI la cros si VIII la mountainbike.
Clasamentele complete le gasiti aici.

Premierea va avea loc sambata, 25 ianuarie 2014, la Predeal, cu ocazia etapei a V-a a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard. Vor fi premiati primii 5 baieti si primele 5 fete. Asociatia Tabere cu Suflet va oferi medalii si premii constand in jucarii, iar castigatorii vor primi Cupa Tabere cu Suflet.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on January 11, 2014, in 2013, Tabere cu Suflet, Trofeu. Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet 2013 | Premiere.

Comments are closed.