Trofeul Tabere cu Suflet

Cupa_Tabere cu SufletIn urma rezultatelor obtinute in 2013 la cele 3 competitii sportive din calendarul Cupei Tabere cu Suflet, peste 200 de copii au punctat in clasamentul Trofeului Tabere cu Suflet.
Cupa Tabere cu Suflet este o competitie multisportiva, creata pentru a motiva si a ajuta copiii sa se dezvolte normal. Competitiile care fac parte din Cupa Tabere cu Suflet 2013 sunt: Cupa Tabare cu Suflet la Schi si Snowboard, Cupa Tabare cu Suflet MTB si Maratonul Tabere cu Suflet.

Trofeul Tabere cu Suflet recompenseaza copiii participanti la aceasta competitie multidisciplinara. Dupa primele 12 etape, rezultatele cele mai bune le-au obtinut Radu Garboan si Leon Wanya, ex aequo, ambii din Clubul Tabere cu Suflet, urmati de Andrei Dudus. La fete conduce Sara Savin (Tabere cu Suflet), urmata de Diana Stoica si Miruna Sorescu. Iata clasamentul complet.
Ultima etapa si, implicit, ultima sansa pentru imbunatatirea punctajului, are loc cu ocazia competitiei de mountainbike de la Comana – Comana Bike Fest, din 14 septembrie 2013.

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on July 1, 2013, in 2013, Cupa TabereCuSuflet, Tabere cu Suflet, Trofeu and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Comments Off on Trofeul Tabere cu Suflet.

Comments are closed.