Cupa Tabere cu Suflet 2012/2013

Sezonul acesta copiii pot participa gratuit la Cupa Tabere cu Suflet. Competitia are loc in mai multe etape, finala fiind programata de Martisor.

Din cauza pretentilor din ce in ce mai mari ale celor din Predeal, precum si a nesigurantei in ce priveste obtinerea unei aprobari pentru desfasurea unui concurs pe partiile de la Predeal, am decis sa nu mai organizam Cupa Tabere cu Suflet.
Totusi, intrucat copiii au nevoie de competitii pentru a progresa, vom folosi activitatea competitionala din Tabere si de la Iesirile din Weekend pentru a continua Cupa Tabere cu Suflet. Fiecare concurs la care participa copiii va conta ca o etapa a Cupei Tabere cu Suflet. Vor fi mai multe etape: la concursul final al fiecarei Tabere, la iesirile / antrenamentele din weekend si la fiecare competitie la care concuram (ex: Cupa Orange) si care conteaza in clasamentul Cupei Tabere cu Suflet.  Programul il gasiti aici: https://cupa.taberecusuflet.ro/program-ski-2013/ .

La aceste etape copiii din Tabere sau cei care vin cu noi la ski in weekendul respectiv pot participa gratuit. Ceilalti participanti vor plati o suma modica, de 10 Ron.
In data la care era programata initial Cupa Tabere cu Suflet – sambata, 2 martie, va fi etapa finala. Pentru inscrieri intrati aici: https://cupa.taberecusuflet.ro/inscrieri/

Advertisements

About Radu

http://radusavin.ro

Posted on February 4, 2013, in 2013, Cupa TabereCuSuflet. Bookmark the permalink. Comments Off on Cupa Tabere cu Suflet 2012/2013.

Comments are closed.